7 beste pakkesporingsapper for Android

Mange leveringsselskaper som FedX, UPS og DHL har sin egen programvare for pakkesporing, slik at du alltid kan være klar over hvor pakken din er. Men når du vil spore flere leveranser eller leveranser fra forskjellige leveringspartnere, kan pakkesporingsapper for Android hjelpe deg med å raskt spore alle pakker på ett sted.

Bortsett fra dem, kan de fleste apper også spore forsendelser fra e-handelsnettsteder. Her er noen av de beste appene for å spore pakker fra forskjellige budtjenester.

Beste pakkesporingsapper for Android

Det er mange apper for å spore pakker, men vi velger de som støtter flere leveringspartnere og har et brukervennlig brukergrensesnitt for enkelt å spore forsendelser.

1. 17 Spor

Dette er en av de fineste sporingsappene, siden den støtter mer enn 500 postselskaper. Uavhengig av hvilken pakke du sporer og fra hvilket land, dekker 17 spor deg. Selv om den har alle funksjonene i en sporingsapp som å oppdage leveringsselskapet fra sporings-ID og vise antall dager som er igjen for levering i dashbordet, har 17 Track en unik funksjon. Den kan vises på forskjellige språk og har en oversetterapp integrert rett i appen.

7 beste pakkesporingsapper for Android

17 Track kan bare spore pakker fra leveringsselskaper, men ikke fra e-handelsselskaper som Amazon.

Last ned 17 spor

2. AfterShip

Når vi snakker om e-handelstjenester, er AfterShip en av de beste appene for å spore pakker fra e-handelsnettsteder som Amazon og Walmart. Det fungerer også med mer enn 600+ transportører over hele verden. Den leveres med et minimalt grensesnitt som automatisk oppdager transportøren ved hjelp av sporings-ID og viser deg en klar oversikt og tidslinje for alle forsendelsene dine.

7 beste pakkesporingsapper for Android

Det beste med appen er at det er meldinger og SMS i sanntid for å informere deg om pakkene dine.

Last ned AfterShip

3. Leveranser

Ingen liste over de beste pakkesporingsappene er komplett uten Delivery-appen. Det er en enkel app som sporer pakker fra bare 100+ tjenester. Leveranser har inngått samarbeid med mange transportører og plottleveringsinfo på Google Maps, som er unikt og ser kult ut. Dashbordet lar deg spore alle kommende pakker og leveringsdatoer på en gang. Dette er en av de beste leveringssporingsappene med ellers minimale bjeller og fløyter.

En av disse pakkesporingsappene hjelper deg med å spore alle forsendelser fra forskjellige leveringspartnere og e-handelsnettsteder på Android.

Last ned leveranser

4. Pakkebane

Når vi snakker om sporing og planlegging av leveranser på kart, kommer Parcel Track-appen i nærheten av dette da den viser leveringsstatusen med en GPS-lokalisator. Så du kan få nøyaktige data om hvor pakken din er akkurat nå. Det varsler deg også når pakken din når et hvilket som helst leveringsmerke.

spor, pakke, leveranser, butikk, trackingppsndroid, handel, pakker, wnload, forskjellige, kommer, viser, google, tracker, som, forsendelser

I motsetning til andre pakkesporingsapper har den en premiumplan som koster deg $ 2,99 og låser opp avanserte funksjoner. Det beste er at appen også har en webklient, slik at du til og med kan spore pakker fra datamaskinen din.

Last ned pakkespor

5. Handle: Pakke og ordre tracker

Hvis du gjør det meste av shopping på nettet, bør du definitivt vurdere å installere Shop på Android-telefonen din. Du trenger bare å koble din e-handel kontoer som Amazon til tjenesten, og Shop vil automatisk spore pakkene dine ved hjelp av sporings-ID og vise info på appen automatisk.

7 beste pakkesporingsapper for Android

Det som gjør Shop enda mer spesielt, er at du kan koble til Gmail-kontoen din i stedet for å koble sammen alle leveringspartnerne, og Shop vil hente sporings-ID fra Gmail.

Last ned butikk: pakke og Bestill Tracker

6. OneTracker

Dette er en av de reneste pakkesporingsappene for Android med et rotfritt brukergrensesnitt. Det gir deg også kart- og datodata når du klikker på forsendelsene dine på dashbordet. Det sporer ikke operatørtjenesten automatisk og gir imidlertid ikke sanntidsdata.

7 beste pakkesporingsapper for Android

I motsetning til andre pakkesporingsapper, ber OneTracker deg ikke om å oppgi e-postadressen din, men gir deg i stedet en innboks for å sende og motta operatør-e-post. Nyttig hvis du er bekymret for personvernet ditt.

Last ned OneTracker

7. Google Snapshot

Google Snapshot er ikke en app, men en Google Assistant-funksjon. Du får tilgang til den ved å åpne Google Assistant og sveipe opp for å åpne Google Assistant Snapshot.

Snapshot sporer automatisk sporings-ID fra Gmail og viser deg data i Snapshot. Dette er ikke bare en sporingsprogramvare, Stillbilde viser også kommende arrangementer, påminnelser, møter, fødselsdager, regninger, reservasjoner og annen informasjon den kan samle inn.

Wrapping Up: Apps for sporing av pakker for Android

Du kan også teste Package Tracker Express og Package Buddy. Appene som er delt ovenfor, støtter et stort antall budtjenester og leveres med et rent brukergrensesnitt som hjelper deg med å spore alle pakkene dine enkelt fra selve dashbordet.

Se Også