5 YouTube URL-triks du kan lære på 5 minutter (video)

Mens du leser dette, er over 3 millioner YouTube-videoer allerede sett av mennesker over hele verden. [kilde]. YouTube er den nest mest populære søkemotoren etter Google. Men i stedet for bare å streame de morsomme kattevideoene, er det mye mer du kan gjøre på YouTube.

Her er noen YouTube URL-triks, du kan lære på mindre enn 5 minutter, men vil være nyttig resten av livet.

1. Hvordan kan jeg laste ned videoer fra YouTube

YouTube tillater ikke brukerne å laste ned videoer, men det er allerede mange programmer og nettsteder som kan gjøre det for deg. Men hvorfor bry oss vi om de store programmene når vi enkelt kan gjøre det med dette enkle URL-trikset, avErstatter youtube medssyoutube i videoens URL.

Denne løsningen er ikke bare for videoer, men du kan også laste ned YouTube-videoer direkte som mp3 og lytte offline på mobile enheter.

I slektLast ned videoer fra YouTube i Android

2. Hvordan sette en YouTube-video på repetisjon

Hvis du holder en fest eller bare vil lytte til de nye favorittsangene dine på YouTube i en løkke, kan du enkelt gjøre det ved åErstatter youtube medgjentayoutube i videoens URL.

Oppdatering: Nå kan du bare høyreklikke på videoen og velge sløyfealternativ.

I slektSlik spiller du YouTube-sanger i bakgrunnen på Android

3. Hvordan se aldersbegrensede videoer

Dette trikset er nyttig når du jobber på kontoret eller noen offentlige datamaskiner og ikke vil logge på YouTube-kontoen din for å sjekke litt krydret video på YouTube.

Å gjøre det bare Erstatt youtube mednsfwyoutube i videoens URL.

4. Hvordan laste ned YouTube-miniatyrbilder

Hvis du bare vil bruke miniatyrbildet av videoen på nettstedet ditt eller sette inn i videoen din som referanse, kan du enkelt få den høyeste oppløsningen. For å gjøre det Kopier video-ID-en til videoen, som du vil ha miniatyrbildet for, og lim den inn i følgende URL.
http://img.youtube.com/vi//maxresdefault.jpg

For eksempel for å få miniatyrbildet til denne YouTube.

https://www.youtube.com/watch?v=QZNpr78WTqQ,

http://img.youtube.com/vi/QZNpr78WTqQ/maxresdefault.jpg

5. Hvordan lage et gif fra en YouTube-video

Siden alle de store sosiale nettverkene nå støtter animert gif (ikke Facebook ennå), trenger du en rask og enkel måte å få gif fra YouTube-video. Og den enkleste måten å gjøre dette på er å erstatte youtube medgifyoutube i videoens URL.

Relatert hvordan lage din egen joker Clapping Gif.

Merk

I tilfelle du får 404 feil mens omdirigering til disse nettstedene, sørger du for å fjernehttpsdel fra URL-en. Denne sikre forbindelsen har en tendens til å blokkere omdirigering til tredjeparts nettsteder.

5 nyttige YouTube URL-tips og triks (video)

Selv om disse tipsene og triksene på YouTube har vært der en stund nå, men siden de fleste av dem ikke er offisielt relatert til YouTube, kan de forsvinne når som helst.

Se Også