10 beste tredjeparts forestillingsmoduler

Forestillingen lager bølger i revolusjonen uten kode. Programvaren for modulær produktivitet blir populær med sin unike tilnærming til organisasjon og prosjektledelse. En måte det er å gjøre livet lettere på er med småprogram. Oppfatningsmoduler er et flott tillegg til arbeidsflyten din. Vi vil forklare hvordan.

Beste forestillingsmoduler å prøve

Ved å bruke Notion kan du lage en perfekt hjemmeside som består av all informasjon du trenger med et øyeblikk. Selskapet tilbyr forskjellige måter å tilpasse Notion-hjemmet med overskrifter, fargebakgrunner og emojier, men widgets er noe som få notater tar apper. Hvis du vil forbedre anken, kan du prøve noen tredjeparts Notion-widgets.

Hvordan bruke Notion Widgets

Vi vil stole på to tredjepartskilder Indify og Apption for å implementere tredjeparts Notion-widgets. Følg stegene.

Klikk på widgetlenken i innlegget. Hvis det er Indify-kobling, vil den omdirigere deg til hjemmesiden. For å se widgetene må du først logge på med Google-kontoen din. Når du er ferdig, kan du enten bla nedover for å finne widgeten. Klikk på modulen du liker. For hver widget finner du en unik URL å bruke i Notion.

Du må bare kopiere lenken og gå tilbake til Notion-dashbordet. Bygg inn lenken ved å bruke kommandoen ‘/’ og lim inn lenken. Du vil se Notion-modulen live i aksjon.

1. Clock Widget

Min morgenrutine starter med Notion home. Hver liten informasjon som ønskelisten min, personlige opplysninger, pågående prosjekter, etc. er perfekt organisert på Oppfatningsside. Det er bare logisk å legge til en direkteklokke-widget som viser tiden mens du bruker Notion.

10 beste tredjeparts forestillingsmoduler

Indify's Clock-widget lar deg endre tidssone og klokketype. Du kan også dra kantene til forhåndsvisningsmodulen i sanntid.

Få Clock Widget

2. Vær-widget

En vær-widget på Notion-siden kan forbedre sidens appell. Ved hjelp av en vær-widget kan du se på den nåværende temperaturen, prognosen for uken og gjeldende brukerplassering. Du kan bruke widgeten Drager før du velger riktig størrelse for vær-widgeten. Bare kopier lenken og lim den inn på Notion-siden din.

10 beste tredjeparts forestillingsmoduler

Få vær widget

3. Nedtelling-widget

Dette er en av mine favoritt Notion-widgets der ute. Jeg bruker den hele tiden. Som navnet antyder, lar Countdown-widgeten deg stille inn tidtakeren for en hendelse, og den vil vise den gjenværende tiden i sanntid på Notion-siden din.

Ønsker du å øke oppfatningsopplevelsen din? Les innlegget for å lære mer om de ti beste begrepsmodulene.

Bare bruk lenken nedenfor, legg til en tittel for arrangementet, tidspunktet, og du kan tilpasse utseendet på teksten med forskjellige farger og størrelser. Kopier lenken og legg den inn på Notis-siden.

Få nedtelling widget

4. Google Kalender-widget

Dette er ekstremt nyttig hvis du stoler sterkt på Google Kalender for å få ting gjort. Med Google Kalender-widget for Notion kan du se hele Google Kalender med hendelser. Bare logg inn med Google-kontoopplysninger, gjør noen endringer i stil, så er du klar.

widget, vil, twidget, ganske enkelt, klokke, google, twitter, behov, kalender, spotify, fremgang, pinterest, finn, kopier, tlinknd

Få Google Calendar Widget

5. Spotify-widget

Denne forestillingsmodulen trenger ingen introduksjon. Du kan enkelt legge inn en Spotify-widget på en Notion-side. Hvis du er en Spotify-bruker, vil jeg anbefale deg å prøve denne. Ved å bruke Spotify-widgeten trenger du ikke lenger å bytte mellom Notion og Spotify for å få tilgang til og endre spor.

10 beste tredjeparts forestillingsmoduler

Få Spotify-widget

6. Whiteboard Widget

Oppfatningen viser seg som det perfekte verktøyet for prosjektledelse. Whiteboard-widgeten er nyttig når du trenger å tenke ideer og notere tanker om en digital tavle. Integrer en tavle-widget til en Notion-side, og du kan bruke blyant, pensel, viskelær og andre vanlige verktøy rett inn i Notion.

10 beste tredjeparts forestillingsmoduler

Få Whiteboard Widget

7. Twitter-widget

Notion er avhengig av Twitter for å levere de siste nyhetene og oppdateringene til brukere og følgere. I stedet for å bruke Twitter-appen, kan du bruke denne tredjeparts Twitter-widgeten som integrerer Notions Twitter-tidslinje til din Notion-side.

Ønsker du å øke oppfatningsopplevelsen din? Les innlegget for å lære om de ti beste Begreps-widgetene.

Skaff deg Twitter-widget

8. Sitat-widget

Som jeg nevnte tidligere, er Notion den første programvaren jeg bruker før jeg starter dagen. En motiverende sitat-widget er en ideell måte å starte arbeidet / dagen med positive tanker på.

widget, vil, twidget, ganske enkelt, klokke, google, twitter, behov, kalender, spotify, fremgang, pinterest, finn, kopier, tlinknd

Med widgeten kan du vise tilbud fra en populær Instagram-konto, og du kan også velge et lyst eller mørkt tema.

Få pristilbud

9. Life Progress Bar

Denne er en av mine favoritt Notion-widgets der ute. Som du kanskje har gjettet, lar widgeten Life Progress bar deg vise frem den live fremgangen for inneværende år, måned, uke og til og med livet ditt. Som alltid kan du velge mellom både lyse og mørke temaer før du kopierer den innebygde lenken.

10 beste tredjeparts forestillingsmoduler

Få Life Progress Bar

10. Pinterest-widget

Pinterest-widget for Notion lar deg legge til og se ‘dagens bilde’ i Notion. Det er ikke en må-ha-widget, men nyttig hvis du surfer ofte på Pinterest.

10 beste tredjeparts forestillingsmoduler

Få Pinterest-widget

Bruk Notis widgets effektivt

Gå gjennom widgetlisten ovenfor, tilpass din Notion-side som en proff. Ikke glem å vise frem din perfekte Notion-side på sosiale medier. Det kan inspirere andre til å vise frem sine og hjelpe alle med å finne kule nye Notion-widgets.

Se Også