10 beste PDF Reader-apper for Android-smarttelefoner og nettbrett

PDF ble bygget av Adobe for å være et bærbart format som var enkelt å lage og bære rundt. Smarttelefoner ble også opprettet for å være mobile og enkle å ha med seg. Hvilken bedre måte å lese PDF-bøker og dokumenter enn på Android-smarttelefonen din? For dette trenger du en PDF-leser-app for Android-smarttelefon eller nettbrett.

Så hva ser vi etter i PDF-lesere? Den skal kunne håndtere små og store PDF-filer og ebøker uten problemer. Men det er ikke alt. Det er andre viktige funksjoner som bokmerker, deling, utheving, kommentering, kommentering og noen ganger utfylling av skjemaer og signering av dokumenter også.

La oss ta en titt på noen av de beste PDF-leserappene som er tilgjengelige på Android-plattformen, og se hvordan de skiller seg fra hverandre.

Les også: 8 beste PDF-lesere for iPad og iPhone (2018)

1. Adobe Acrobat Reader

Adobe var banebrytende i PDF-formatet og anses i stor grad som standardmyndighet med alt som har med PDF-filer å gjøre. Acrobat Reader er en gratis Android-app som er så robust som den blir.

Acrobat Reader lar deg importere PDF-filer fra en rekke kilder som lokal lagring, skylagring og e-post. Du kan kommentere PDF-dokumenter, kommentere bestemte seksjoner, utheve eller legge til bokmerker for avsnitt / sider du liker, og også fylle ut og signere skjemaer. Den håndterer også utskrift av PDF-filer.

Lese:Beste Adobe Acrobat-alternativer som faktisk er billigere

10 beste PDF Reader-apper for Android-smarttelefoner og nettbrett

Adobe Acrobat er en av de mest komplette PDF-leserappene for Android. Appen leveres med kjøp i appen, men ingen annonser. Det er gratis å bruke, men du må abonnere på avanserte funksjoner som fulltekstredigering, Adobe sky lagring og mer.

Last ned Adobe Acrobat Reader

2. Foxit Mobile PDF

Foxit Mobile PDF er ikke bare en PDF-lesermen også redaktør. Det er også et av de mest populære alternativene til Adobes Acrobat Reader. Foxit Dev-teamet kom på ideen om cPDF-er som står for tilkoblede PDF-filer. Dette gir et samarbeidsmiljø for brukere å opprette, redigere, dele, kommentere og kommentere i en vennlig atmosfære.

10 beste PDF Reader-apper for Android-smarttelefoner og nettbrett

I likhet med Adobe støtter denne gratis PDF-leseren for Android skylagring, skanning for å konvertere, signere og fylle ut skjemaer, kommentere og til og med spille av lyd- og videofiler koblet i PDF-filer. Avanserte alternativer, med abonnement, konvertering av dokumenter, redigering og samarbeid om dem.

Last ned Foxit Mobile PDF

Les også: Hvordan rotere PDF-filer og lagre endringer

3. Xodo PDF Reader

Xodo PDF Reader er det jeg bruker personlig på min Android-smarttelefon. Der Adobe tilbyr et profesjonelt brukergrensesnitt og Foxit tar en ganske blid tilnærming, ser Xodo PDF Reader bra ut og fungerer greit. Kommentar innebærer flere farger og former (tenk sirkler, firkanter, piler og så videre) sammenlignet med konkurransen.

En av funksjonene er et fanelignende format der du kan åpne mer enn en PDF-fil på et nettbrett samtidig. I likhet med moderne nettlesere. Dette er mer egnet for nettbrett med bredere skjermer, men fungerer også på smarttelefoner. Andre funksjoner inkluderer utfylling av skjemaer, signering av dokumenter og støtte for nettskylagringssider.

Leter du etter en PDF-leser-app for Android? Se ikke lenger. Her er noen av de beste PDF-leserne og kommentatorene for deg.

To andre funksjoner som ikke alle PDF-visningsprogrammer kommer med, er nattmodus og hvilemodus for de som liker å lese før du legger deg. Avanserte funksjoner inkluderer konvertering av bilder og samarbeid med andre.

Xodo PDF Reader er en gratis PDF-leser for Android, og det er ingen annonser overhodet. Det gjør det enda mer fantastisk.

Last ned Xodo PDF Reader

4. eBok Droid

eBook Droid tok et blad ut av Apples iBooks og opprettet en virtuell, støvete og full av nettbokhylle. Ser kult ut. Den leveres med støtte for en rekke bokformater som PDF, WPS, DjVu, FB2, CBR, MOBI, RTF og mer. Mer egnet for ivrige lesere som liker å laste ned og lese innhold som bøker, tegneserier osv.

som, leser, funksjoner, filer, ebok, spill, vil, gratis, lesere, støtte, ezpdf, lese, xopdf, lesing, bøker

Mer egnet for bokelskere i stedet for forretningsbrukere eller produktivitetsentusiaster, eBook Droid er den beste PDF-leseren for Android hvis du vil tilpasse leseopplevelsen din. Du kan kutte eller beskjære marginer, endre layout og zoome inn, automatisk bokmerke og morsomme kommenteringsverktøy. Du kan bruke kontinuerlig flyt, to-kolonne eller en-kolonne layout basert på lesepreferansene dine.

eBook Droid er en gratis PDF-leser uten annonser eller kjøp i appen.

Last ned eBook Droid

5. ezPDF Reader

ezPDF Reader er en av de eldste PDF-leserappene i Play Store. Selv om konkurransen har økt siden tidlige dager, kom ezPDF Reader fremdeles til listen fordi det også er støtte for noen ekstra formater som EPUB sammen med PDF-filer.

10 beste PDF Reader-apper for Android-smarttelefoner og nettbrett

Du kan spille av lyd- og videofiler, pluss der kan du også se GIF-filer. ezPDF Reader's støtte for flere filformater blir bare matchet av PDF-filfunksjonene som kommentar, utheving, kommentering, utfylling av skjemaer og signering og bilderedigering. Det er mange tilgjengelige alternativer for å tilfredsstille de fleste av dine lesevaner.

ezPDF Reader koster deg $ 3,49, selv om det er en prøveversjon du kan prøve før du kjøper.

Merk:Hvis du har en telefon med et hakk, er sjansen stor for at du ikke kan klikke på noen redigeringsverktøy.

Last ned ezPDF Reader

Les også: PDFelement 6 Review - Det er enkelt å redigere PDF-filer

6. Google Play Bøker

En annen PDF-leser fra Google-huset, men denne gangen er det en hel markedsplass. Play Books er Googles svar på Amazons Kindle-leser som er markedsleder akkurat nå. Play Bøker lar deg ikke bare kjøpe e-bøker og lydbøker, men lar deg også laste opp din personlige samling i skyen gratis. Du kan nå bære favoritten din og lese dem hvor du vil.

10 beste PDF Reader-apper for Android-smarttelefoner og nettbrett

Du kan lese, søke, utheve, ta notater, dele og slå nattmodus på når du leser vintervindene i sengen. Play Books støtter også en rekke andre formater som tegneserier, MOBI, EPUB og så videre.

Ingen annonser eller abonnementsmodell, men appen mangler fortsatt flere funksjoner vi så tidligere ovenfor. Play Books 'viktigste salgsargument er markedsplassen og ubegrensede gratis PDF-opplastinger den tillater.

Last ned Google Play Bøker

Les også: 9 beste PDF-redaktører som er verdt pengene dine

7. Moon + Reader

Leter du etter en vakker PDF-leser med utseendet å dø for? Last ned og installer Moon + Reader for visning av PDF-filer. Jeg liker muligheten til å endre sider med volumknappen eller kameraet! Det er også støtte for merknader, utheving og en innebygd ordbok med språkstøtte.

Leter du etter en PDF-leser-app for Android? Se ikke lenger. Her er noen av de beste PDF-leserne og kommentatorene for deg.

Som noen andre apper vi diskuterte ovenfor, støtter Moon + Reader en rekke formater som EPUB, MOBI, CBR, CBZ og mange flere. Moon + Reader lar deg virkelig tilpasse din leseopplevelse flere alternativer for skjermvisning og -retning (5 rullemoduser), tekstjustering og plassering, og en funksjonell bokhylle med detaljer som forfatternavn, koder og kategorier.

Hvis du leter etter noe fleksibelt og tilpassbart, er Moon + Reader den beste PDF-leseren for Android i sin kategori. Pro-versjonen vil fjerne annonser, tillate tekst-til-tale-funksjon, flere temaer, Bluetooth-kontroll, avanserte kommentarer og støtte for deling.

Last ned Moon + Reader

8. muPDF

Listen over PDF-leserapper for Android kan ikke være komplett uten en åpen kildekodeoppføring. muPDF er en PDF-leser-app med åpen kildekode som er fri for annonser og aldri vil stjele dataene dine. For en slik lett app støtter muPDF en rekke formater, inkludert PDF, EPUB og CBZ.

som, leser, funksjoner, filer, ebok, spille, vil, gratis, lesere, støtte, ezpdf, lese, xopdf, lese, bøker

Det ble designet for å være en modulær app, noe som betyr at hvis du pleier en utvikler i deg, kan du selv legge til funksjoner i muPDF. Det mangler avanserte funksjoner som skjemautfylling og signering, redigering og merknader, men ikke alle av oss ser etter dem uansett.

Last ned muPDF

9. WPS-kontor

Når en app kan gjøre flere jobber, hvorfor velge å rote i menyområdet, ikke sant? Du trenger kanskje bare en PDF-leseapp, men hva om du har tilgang til et Word-dokument, lysbilde eller et Excel-ark. WPS office kombinerer alle disse funksjonene og lar deg åpne de fleste av disse filformatene uten problemer.

10 beste PDF Reader-apper for Android-smarttelefoner og nettbrett

Når du snakker om hva appen kan gjøre generelt, kan du hovedsakelig åpne hvilken som helst fil, enten det er Microsoft Office, Google Doc, Adobe PDF og til og med OpenOffice. Det er også skystøtte, slik at du enkelt kan sikkerhetskopiere alle dokumentene dine på Dropbox, Google Drive, One Drive, etc. Når du nå kommer til PDF-filer, kan du enkelt åpne hvilken som helst PDF-fil i appen. Ikke bare det, det er også et alternativ å konvertere et Word-, Excel- eller Powerpoint-dokument til PDF. Det er en ekstra funksjon for å skanne dokumenter og konvertere dem til PDF og bilder. I tillegg til det er det også en mobilvisning, dette høres kanskje ikke bra ut, men det gjør PDF-filen veldig lesbar, så bryet med å zoome inn hele tiden elimineres. Flere merknadsalternativer er også tilgjengelige gratis, slik at du kan markere tekst eller et antre område

Du kan også legge til en PDF-signatur, konvertere til et orddokument, PPT eller Excel og også legge til frimerker på dokumenter, filkomprimering, men det er en Pro-funksjon.

Last ned WPS Office.

10. LesEra

Selv om denne appen hovedsakelig brukes av mange bokelskere, er det en veldig god app å gå gjennom PDF-filer også. Den oppdager alle PDF-ene og viser dem i et rent brukergrensesnitt. I tillegg til dette er det ingen annonser, slik at du kan lese hva du vil i fred. På menyen kan du enkelt finne alle dokumentene eller bøkene du leser for øyeblikket. Du kan legge til innhold i favorittene, slik at det er lettere å finne det, og også legge dem til delen "å lese" for en senere tid.

10 beste PDF Reader-apper for Android-smarttelefoner og nettbrett

En funksjon som jeg syntes var interessant, var adskillelsen av alle bøkene og dokumentene i ett format, så i stedet for å søke i filnavnet, kan du bare bytte denne delen. Selv om appen har automatisk sikkerhetskopiering, kan du lage en manuell sikkerhetskopi når du vil. Det er flere formaterings- og fargeinnstillinger, i tillegg til at du kan vende siden og aktivere sidemarginene. Hvis du liker å lese i mørk modus, har du et alternativ til ikke bare å velge det, men også andre moduser som nattkontrast, sepia, konsoll, etc.

Last ned ReadEra.

Innpakning: PDF-lesere for Android

Det er ganske mange PDF-leserapper tilgjengelig på Play-butikken, og som du velger vil avhenge av dine behov og krav. Hvis du er integrert dypt i Adobe-økosystemet, vet du at du trenger Acrobat Reader. På utkikk etter noe så robust som Adobe, men billigere, fikk Foxit ryggen.

På utkikk etter et gratis alternativ med lignende funksjoner, er Xodo også annonsefri. Hvis du også liker å lese tegneserier og vil ha noe som kan takle stort sett alt du kaster på det, vil Moon + Reader og eBook Droid hjelpe deg.

Så hvilken bruker du og hvorfor?

Se Også