LifeProTip: Få eksklusive rabatter ved ikke å fullføre kassen

En Reddit-bruker surfinonthejohn foreslår et enkelt tips for å få eksklusiv rabatt mens du handler onlie. Begynn med å legge til produktet i handlekurven din og begynn kassen, men ikke fullfør den. Og i løpet av de neste dagene vil nettstedet sende deg rabattkuponger for å oppmuntre til salg.

LifeProTip: Få eksklusive rabatter ved ikke å fullføre kassen

Dette trikset fungerer ikke med ledende giganter som e-handel som Amazon eller Flipkart, men mange bekrefter at det fungerer bra på klær og små nettbutikker.

Folk over e-postbransjer har også bekreftet dette anonymt. De sa at selskaper sender deg serier med e-post når du ikke fullfører kassen. Første post er vanligvis en påminnelse om ufullstendig utsjekking. Hvis du viser interesse og klikker på produktkoblingen, men fremdeles ikke kjøper den, vil de sende deg en ny e-post med eksklusive rabattkuponger.

Imidlertid fungerer denne LPT helt motsatt i noen tilfeller. For eksempel i henhold til den populære troen, reiser fly og hotellbestilling prisene for tilbakevendende kunder. De gjør det ved å spore datamaskinens informasjonskapsler. Så hvis du mistenker en slik aktivitet, slett informasjonskapslene dine eller bruk et nytt inkognitovindu.

Konklusjon

Når du handler på nettet, må du ikke kjøpe produkter til full pris. Fra det jeg har lært, er det mange måter å få rabatt på. For eksempel kan du gjøre et raskt Google-søk etter kupongkoder, bruke cashback-nettsteder, gjøre sammenligningsshopping, bruke prissporere. Og selvfølgelig, prøv ovennevnte metode for å få eksklusive kuponger.

Se Også