Beste DAC under 200 dollar for å få den beste musikkopplevelsen

Når du spiller en sang på smarttelefonen din, er den i form av det digitale signalet (dvs. 0s og 1s). For at hodetelefonene skal kunne lytte til signalet, må det konvertere det digitale signalet til et analogt signal. Det er her DAC (forkortelse for Digital-to-Analog Converter) kommer inn. Ganske mye hvert lydkort, det være seg på din - datamaskin, smarttelefon eller mp3-spiller, har en DAC innebygd, men det er ofte bygget med billigere deler som til gjengjeld tilbyr subpar lydkvalitet.

Heldigvis kan du kjøpe en billig ekstern DAC fra Amazon, som lar deg oppleve lyden nærmere den faktiske reproduksjonen av musikken. Men som alt annet, er det ikke lett å finne riktig DAC. Prisen starter fra få dollar og går helt til til og med tusenvis av dollar. Vær ikke bekymret, i denne artikkelen vil jeg dekke noe budsjett-DAC under $ 200. De er allsidige nok til å fungere på alle operativsystemer og trenger ikke en egen AMP før du bestemmer deg for å bruke hodetelefoner med høyere impedans. La oss begynne.

Beste DAC under 200 dollar

1. FiiO K1

FiiO K1 er for noen som leter etter en av de billigste alternativene som er tilgjengelige. Under 50 dollar det virker bare for godt til å være sant. Den henter strøm fra den bærbare datamaskinen som alle andre USB DAC-er og kan spille filer opp til 24bit / 96kHz, noe som gjør den imponerende for prisen. Koble den til den bærbare datamaskinen din, og du vil helt sikkert høre sterkere og mer kraftfull lyd. Men det gir noe ikke en ren og mer balansert tone.

Beste DAC under 200 dollar for å få den beste musikkopplevelsen

Det kan spare deg for noen få dollar, gi deg renere lyd, men det mangler fortsatt kvaliteten for å kvalifisere som en god DAC.

Kjøp FiiO K1 ($ 39,99)

2. Hidizs Sonata HD DAC lydkabel  

Det er en bærbar DAC som skjuler oss som en Type-C-kontakt. Den er dedikert utelukkende til telefoner, men du kan også bruke den med PC-er. Så hvis du ikke vil ha en dedikert musikkspiller, men heller vil konvertere telefonen til en bedre lydenhet med bare en kabel, vil du kanskje prøve dette. Kabelen har en høyoppløselig sertifisering og kan oppnå 24bit / 192kHz utgang. Den kommer med en liten sak, i tillegg til det er det også en Type-C til USB-kontakt som kan være veldig nyttig når du bruker den med PCer. En ledning som er 4-veis vridd og gullbelagt TRS 3,5 mm hodetelefoninngang.
Beste DAC under 200 dollar for å få den beste musikkopplevelsen
Det er absolutt et grundig laget produkt som det gir utover funksjoner som alternativ for valg av 3 modus, som ikke bare lar deg forbedre musikkvaliteten, men også ringekvaliteten.

Buy Hidizs Sonata HD DAC lydkabel ($45.99)

3. Audio Quest DragonFly Black

Nok en rimelig enhet med høy kundetilfredshet. Den er ekstremt bærbar og kraftig. Dragonfly Black kommer med en USB-plugin-oppsett og den trenger ingen eksterne drivere. I tillegg til det er det i stand til å dekode 24-bit / 96 kHz data. Det er ikke strømkrevende, så det kan brukes med Windows, MAC, men også med Android- og Apple-telefoner. Den er bygget med ESS ES9010 med et minimumsfase raskt avrullingsfilter.

Vil du ha bedre lydkvalitet på farten? De beste DAC-ene i markedet akkurat nå, kan du kjøpe med Black Friday-salget rundt hjørnet!
Den har også en anstendig utgang som lett kan drive hvilken som helst mottakerinngang. Den støtter også volumkontroll fra verten, så hvis du styrer volumet fra verten (mobil / PC), vil den bruke en proxy og gjøre en endring fra innebygd kontroller. Derfor, hvis det spiller mp3 eller høyoppløselig, kan denne enkle plug and play DAC være et alternativ.

RØD GRØNN BLÅ RAV Magenta

VENT LITT

44100 Hz

48000Hz

88200 Hz

96000 Hz

Hva er kult med det? Det endret farge avhengig av lydkvaliteten du streamer. Så du vil kunne fortelle i sanntid om du lytter til høyoppløselig eller ikke.

Kjøp DragonFly ($ 98,00)

4. iFi Audio Nano iDSD Black Label

Nok en DAC / Amp som har fått gode ytelsesanmeldelser. Med en anodisert sort belegg, den overgår alt som høres fancy ut, enten det spiller Hi-Res-lyd opp til DSD256 eller MQA med TIDAL Master. Den har Burr-Brown Multibit DAC-brikke, slik at du ikke har noen hikke som kobles til noen enhet.
svart, ekstern, som, fiio, bra, kraft, bitkhz, gi, kabel, enhet, øyenstikker, høy, hør, spiller, bygget

Den største oppsiden er kraftproduksjonen. Ofte klarer ikke DAC-ene å gi nok strøm til hodetelefonene, med Black Label har du et alternativ å velge. Den har tre effektnivåer, Eco (2.0V/250mW@16Ohm), Normal (4.0V / 1.000mW @ 16Ohm) og Turbo (2.0V/250mW@16Ohm).

De 3D + er en annen funksjon som er perfekt for noen som ønsker å hengi seg til en live-lignende forestillingsopplevelse. Det fungerer best med hodetelefoner med lukkede hodetelefoner hvis du har en, forestill deg å kunne lytte til en konsert mens du var en del av den.

Kjøp iDSD Black Label ($ 199,00)

Innpakning

Det spiller ingen rolle hvilken DAC du velger med mindre du har et veldig lavt budsjett der funksjonene kan variere. De som er diskutert er bærbare og trenger ingen eksterne drivere. Det være seg DragonFly eller BlackLabel, begge gir upåklagelig lydkvalitet. Jeg vil si at hvis det er en lokal butikk rundt, kan du gjerne prøve det selv. Jeg anbefaler også å kjøpe et godt par hodetelefoner / IEM med en streamingplattform som f.eks TIDAL som har høyoppløselig lyd å tilby. Maskinvare som disse tar tid å vokse på deg, men jeg er sikker på at uansett hvilken brann jeg var i stand til å gjenopprette, vil du bli bedre til å bestemme deg.

Se Også