9 beste Family Locator-apper for Android og iOS (2020)

Posisjonssporing kan ikke alltid sees på som en lyssky funksjon. Det kan bare vise seg å være den beste tjenesten når du trenger å vite hvor barnet ditt er. Vi er alle enige i at det plager oss når våre kjære reiser. Nå er det også et alternativ å ringe og sende en sms, men det hjelper ikke når noen kjører eller i møte i flere kilometer unna hjemmet.

For det eneste formål å være nyttig, har vi samlet noen apper som lar deg dele og se plasseringen til familien og vennene dine hvis de velger å dele. I denne delen unngår vi innfødteenhetssporing alternativer som Finn min iPhone på iOS og Finn enheten på Android.

Beste Family Locator-apper

1. Glympse

Glympse gir deg informasjon om hvor familiemedlemmer er i sanntid. Ved å bruke Glympse kan du raskt finne detaljer om GPS-plasseringene til andre familiemedlemmer. For å gjøre det, bare åpne Glympse-appen på telefonen din, trykk på “Ny Glympse ”. Deretter kan du sende en tekstmelding eller en e-post til en annen person. Når du gjør dette, kan du få informasjon om nettverket eller GPS-plasseringen som noen befinner seg på. Dette gir deg sanntidsdetaljer om hvor noen kan være på et gitt øyeblikk.

Mens det er mange applikasjoner som gir posisjonsdeling i sanntid (som WhatsApp og Google Maps), krever ikke Glympse den andre personen å laste ned en app. Alt de trenger er en nettleser for å få tilgang til lenken du deler via SMS eller e-post.

9 beste Family Locator-apper for Android og iOS (2020)

Lese:Hvordan dele GPS-posisjonen din i sanntid med Glympse

Fordeler:

  • Krever ikke at du installerer noe på en annen persons mobile enhet
  • Den har en valgfri lavstrømmodus som bare oppdaterer posisjonen din hvis noen for øyeblikket ser på
  • Juster hvordan informasjon blir sett på programmet i en viss periode

Ulemper:

  • Tilbyr ikke sporing i sanntid
  • Du må oppdatere stedet manuelt

Pris:Gratis

Last ned Glympse (Android) / Glympse (iOS)

2. Life 360

Life360 er et formidabelt valg når du vil bli oppdatert om familiemedlemmets sikkerhet. Life360 er tilgjengelig på begge plattformer, og lar folk sjekke inn med hverandre mens de er online. Innsjekkingsfunksjonen sørger for at folk kan fortelle andre når de har nådd bestemte destinasjoner eller når de kommer til bestemte steder. Dette fungerer med sirkler som du kan programmere for å liste opp detaljer om hvor bestemte kunder befinner seg for bruk.

Det som skiller Life360 fra Glympse er at du automatisk får varsler om at noen har forlatt eller kommet til et bestemt sted. Dette betyr at du ikke trenger å se på posisjonen deres i sanntid i appen.

Vi fant Life360 gal på batterilevetiden. En enkel måte å fikse dette på er å redusere oppdateringsintervallet fra 15 minutter til en time.

9 beste Family Locator-apper for Android og iOS (2020)

Fordeler:

  • Laster enkelt opp veibeskrivelser og ruteinformasjon
  • Lar folk kommunisere uten å bruke tekstmeldinger på mobilregningen
  • Du kan dele informasjon om enkeltpersoner i en sirkel du lagrer

Ulemper:

  • Du må sende invitasjoner til alle enhetene du vil spore
  • Det hadde blandede anmeldelser om batteribruk, men kjørelengden din kan variere

Pris: Gratis, $ 5 per måned for premie

Last ned Life 360 ​​(Android) / Life 360 ​​(iOS)

3. Foursquare sverm

Foursquare Swarm gir deg et praktisk oppsett der du kan holde øye med hvor barna skal. Dette fungerer med en plattform som ligner på hva du vil få ut av det vanlige Foursquare-nettstedet for sosiale medier. Når du sjekker inn på et sted, vil du legge igjen en nål som viser hvor du er. Familiemedlemmene dine kan gjøre dette når de kommer til forskjellige verdipunkter.

Programmet har et statistikkrapportsystem som gir deg data om stedene folk besøker oftere. Du kan bruke dette til å spore oppførselen til andre mennesker i familien din. Programmet lister opp data om typer lokasjoner også.

Disse familielokatorappene kan fungere med både Android- og iOS-enheter. Hver er viktig for å sikre at familien din er trygg og sunn.

Fordeler:

  • Sporer GPS og nettverksinformasjon basert på innsjekkingssteder
  • Fungerer med de fleste typer populære steder i tankene

Ulemper:

  • Bruker opp en stor mengde batteristrøm
  • Fungerer best for folk som er kjent med Foursquare

Pris: Gratis

Last ned Foursquare Swarm (Android) / Foursquare Swarm (iOS)

4. Finn barna mine

Finn mine barn er en app som hjelper deg med å spore barna dine som er under 18 år. I motsetning til andre apper på listen, lar denne appen bare foreldre sjekke barnets beliggenhet, men ikke omvendt. Siden det er et verktøy for å sjekke sikkerheten til barna dine, har du flere alternativer som å lytte til telefonens omgivelser, få varsler om barnet forlot det angitte stedet som en skole eller lekeplass, eller hvis telefonbatteriet deres er under 10%, deres mobilappbruk og statistikk, etc.

Du må installere appen "Pingo: Chat med foreldre" på barnet ditt for at dette skal fungere skikkelig. Som en ekstra bonus gir dette muligheten til å chatte med barna dine, og barnet ditt kan også sende et SOS-signal enkelt fra appen.

familie, google, finne, fordeler, ulemper, pris, liv, mennesker, batteri, ekte, freewnload, ychilds, telefon, behov, enhet

Fordeler: -

  • Varsler mens barna forlater et bestemt område
  • Nøyaktig beliggenhet og historie

Ulemper:-

  • pingo, appen som skal installeres på barnetelefonen bruker mye batteri enn andre apper for stedsdeling
  • UX til Pingo-appen er litt buggy og lukker appen tilfeldig.

Pris:Gratis, tilbyr kjøp i appen

Last ned Finn mine barn (Android) / Finn mine barn (iOS)

5. Google Maps

Google Maps har en fantastisk innebygd delingsfunksjon som er tilgjengelig både på mobilen og nettappen. På startskjermen til Google Maps, klikk på menyknappen (tre horisontale søyler). Trykk på Stedsdeling og klikk på “Del lokasjon"på popup-vinduet. Deretter velger du kontakter du vil dele posisjonen din med. Kontaktene du velger vil umiddelbart motta posisjonen din. For å se posisjonen deres må du imidlertid be om tilgang.

Plasseringen kan deles i en periode mellom1 time til 3 dager eller du kan velge å dele posisjon på ubestemt tid til du slår den av. Bortsett fra dette, er du også i stand til å se kontaktens eksakte adresse og kan navigere gjennomanvisninger fanen. Hvis det er mye rot på kartet, kan du velge å skjule noen kontakter som kan legges til senere. Hver persons snarvei kan også angis på startskjermen til enheten din på Android.

9 beste Family Locator-apper for Android og iOS (2020)

Fordeler:

  • Fås tilgjengelig i de fleste telefoner
  • Viser batteriprosentene av ekstra enheter som er nyttige for barn

Ulemper:

  • Ingen varslingstjeneste for ankomst og avreise for kontakter
  • Batteridrenering

Pris:Gratis

Last ned Google Maps (Android) / Google Maps (iOS)

6. Google Family Link

Google Family Link er ikke bare en stedsdelingsapp, men en komplett app for å overvåke barnets enhet. Den integreres bedre med Google-kontoen din og lar deg føre tilsyn med barnets telefon. Stedsdeling er en del av appen, og du kan se barnets beliggenhet når som helst. Forskjellen med Google Family Link er at barnet ikke trenger å dele posisjonen sin spesifikt. Appen oppdaterer plasseringen i bakgrunnen, og du kan holde øye med barnet ditt når som helst.

Barnet ditt må laste ned Google Family Link for Children i stedet.

I tillegg til stedsdeling har du også muligheten til å angi tidsbegrensninger for apper på enheten deres, låse enheten osv. Hvis barna dine vil laste ned en app, sender den deg umiddelbart en godkjenning. Etter godkjenning kan de laste ned og bruke appen.

9 beste Family Locator-apper for Android og iOS (2020)

Fordeler:

  • Finn barnets enhet umiddelbart
  • Kontroller skjermtid og sengetid på barnets enhet
  • Godkjenn apper før de kan laste det ned

Ulemper:

  • Foreldre og barn må laste ned en egen app

Pris: Gratis

Last ned Google Family Link (Android) / Google Family Link (iOS)

7. Finn vennene mine (iOS)

Ikke forveksles med Finn min iPhone; Find my Friends er bare tilgjengelig inne i hagen til Apple. Så hvis vennene dine og familien har en iPhone eller iPad, kan Finn vennene mine være en av de beste appene for familietracker for deg. Appen finnes naturlig på alle iOS-enheter og til og med på Apple Watch. Selv om det ikke er støtte for macOS, kan du få tilgang til denne funksjonen på iCloud-nettet. Men husk at siden iCloud ikke støttes i de fleste nettlesere, er det bare Safari-nettleseren.

For å komme i gang,

  • Bare åpne appen 'Finn vennene mine'
  • Trykk påLegge tiløverst til høyre.
  • Velg kontaktene du vil dele posisjon med.

Alternativt kan du angi noen Apple-ID for å sende en forespørsel. Når kontakten aktiverer posisjonsdeling fra slutten, kan du se dem på kartet. Appen tilbyr også en veldig unik funksjon for å varsle deg om kontaktens bevegelse. Når du trykker på en kontakt, ser du'Varsle meg' kategorien øverst i midten. Trykk på fanen, så ser du to alternativer når en kontaktforlater et sted og når en kontaktankommer et sted.Du kan velge å bli varslet når en kontakt forlater eller ankommer et sted ved å bare feste stedet på kartet.

Disse familielokatorappene kan fungere med både Android- og iOS-enheter. Hver er viktig for å sikre at familien din er trygg og sunn.

Fordeler:

  • Innfødt app
  • Varslingsfunksjoner

Ulemper:

  • Begrenset til Apple-enheter

Pris:Gratis

Last ned Finn vennene mine (iOS)

8. Microsofts familiesikkerhet

Microsoft lanserte nylig en dedikert Family Safety-app. Selv om du må gå gjennom den anstrengende prosessen med å opprette en Microsoft ID og deretter legge dem til familiegruppen din, fungerer appen bra. I likhet med Google Family Link lar den deg overvåke barnets enhet. Den ekstra fordelen med Microsoft Family Safety er deling av Office 365. Du kan dele lisensen din med andre familiemedlemmer.

 En stor fordel er at Family Safety synkroniseres med Windows- og Xbox-enheter. Microsoft har ikke spesifisert når appen vil være tilgjengelig på Android og iOS, men i mellomtiden kan du få tilgang til den ved å fylle ut dette skjemaet her.

familie, google, finne, fordeler, ulemper, pris, liv, mennesker, batteri, ekte, freewnload, ychilds, telefon, behov, enhet

Fordeler:

  • Lar deg dele beliggenhet
  • Sett appgrenser og del Office 365-lisens
  • Filtrer innhold, spill og nettaktivitet for barnet ditt

Ulemper:

  • Trenger du å opprette en Microsoft ID og opprette en familiegruppe
  • Mobilapper fortsatt i forhåndsvisning

Pris:Gratis

Åpne Microsoft Family Safety (forhåndsvisningskjema)

9. Spotline

Spotline har minimal brukergrensesnitt sammenlignet med mange apper på listen. Alt du gjør er å legge til kontakter du stoler på for å dele posisjonen din, og så kan du bare dele eller be om posisjonsdata for kontakter. Uansett kan du bare legge til 3 personer i kontaktlisten din, og senere må du få en premie for å legge til flere medlemmer. Stedsdataene er nøyaktige, og det viser også veibeskrivelsen din til kontaktadressen, som er en sjelden funksjon for stedsdelingsapper.

Den eneste advarselen er at du trenger å få en premie for grunnleggende ting som å legge til medlemmer, og premien koster $ 34,99 / uke. Med tanke på prisen er denne appen bra for opptil 3 personer.

9 beste Family Locator-apper for Android og iOS (2020)

Fordeler: -

  • Nøyaktige posisjonsdata sammenlignet med andre apper på listen.
  • 2 dager med posisjonshistorikk i gratisplanen

Ulemper:-

  • Premium koster $ 34,99 / uke, noe som definitivt er mer enn det du får for det.
  • Grunnleggende funksjoner som å legge til medlemmer er også inkludert i premiumplanen.

Pris:Gratis, Premium for $ 34,99 / uke

Last ned Spotline (Android)

Også, kassen Be Closer App, den ligner på Spotline fra priser, funksjoner osv. Den eneste differensierende faktoren er UI og UX.

Innpakning: Family Locator Apps

Hvert av disse programmene skal gjøre det bra når du prøver å finne familiemedlemmer. Sørg for å se hvordan disse alternativene for den beste familie-lokaliseringsappen kan fungere for deg. I et relatert notat foretrekker jeg personlig å gå gjennom personvernreglene, spesielt siden det er en stedssporingsapp. Sørg også for at du ikke misbruker slike apper ved å bruke den til å forfølge noen eller være altfor besittende over et familiemedlem. Alt sagt og gjort Family locator vil hjelpe mye å vite hvor familiemedlemmene dine er, og trøsten knyttet til en slik tjeneste er uvurderlig.

Lese:Hvordan falske GPS-plassering på Android

Se Også